Kaart

Huurwoningen in Arnhem

Actys Wonen heeft op dit moment geen huurwoningen beschikbaar in Arnhem .
Huren in Arnhem
Arnhem bestaat uit drie delen, namelijk Arnhem-Noord, Arnhem Centrum en Arnhem-Zuid. In deze wijken staan diverse woningen. Van oude herenpanden tot leuke appartementen midden in het centrum. Arnhem-Noord is de grootste van deze drie en daar bevindt zich het Sonsbeekpark, dit wordt ook wel de ‘parel in de Veluwezoom’ genoemd. In het park, bovenop de hartjesberg staat de Stadsvilla Sonsbeek, ook wel “witte villa” genoemd, waar u kunt eten en diverse feesten worden georganiseerd. Arnhem-Zuid is een stadsdeel die beschikt over een overdekt winkelcentrum, genaamd ‘Kronenburg’. Door een groot scala aan mogelijkheden, maakt het wonen in Arnhem zo leuk. 

Wonen in Arnhem
Arnhem, hoofdstad van de provincie Gelderland, is een stad die veel te bieden heeft. De binnenstad is compact en heeft diverse leuke winkels in onder andere de zeven straatjes en beschikt over veel horecagelegenheden. Arnhem staat bekend om ‘De slag om Arnhem’, de Mode Biënnale en attracties als Burgers Zoo en het Nederlands Openluchtmuseum. Het GelreDome is een evenementencomplex waar jaarlijks diverse evenementen worden georganiseerd. Tevens kan het complex veranderd worden in een voetbalstadion, waar jaarlijks diverse wedstrijden plaatsvinden. Wilt u al deze gemakken van de stad in de buurt, maar liever niet in Arnhem wonen? Wellicht is het wonen in Huissen, Westervoort of Elst iets voor u. Naast deze plaatsen heeft Actys Wonen diverse woningen te huur in Nijmegen. 

Woningaanbod in Arnhem
Voor het huren van een huis of appartement in Arnhem, bent u bij Actys Wonen aan het juiste adres. Wij beschikken over een ruim aanbod in Arnhem en omgeving. In onder andere de wijk Molenbeke, op korte afstand van het centrum, staan ruime appartementen te huur. Of liever wonen in een natuurrijke/rustige omgeving? Dicht bij het Immerloo park bevinden zich diverse huurwoningen aan de Groningensingel of Bredasingel. Deze laatste twee straten liggen in het stadsdeel Arnhem-Zuid. Kijk voor al het aanbod bij ‘ik wil huren’ of neem contact op met het verhuurkantoor: arnhem@actyswonen.nl of bel naar 088-0882100.