Actys is overgenomen door MVGM. Bent u huurder, kijk op www.mvgm.nl/actys voor meer informatie. Bent u woningzoeker, kijk op www.ikwilhuren.nu voor woningaanbod.

Trompenburgstraat 10 G

1079 TX Amsterdam

€ 1378,00 p/mnd

Helaas is de huurwoning Trompenburgstraat 10G Amsterdam reeds verhuurd. Bekijk hiernaast het beschikbaar aanbod van vergelijkbare huurwoningen in de buurt.

Royaal driekamerappartement van 71 m2 in de Rivierenbuurt om de hoek van de Amsteldijk.

Indeling:

Entree met een ruime hal, separaat toilet, badkamer met bad/douche combinatie, mengkraan en wasbak, toegang tot de master bedroom (ca. 11 m2), tweed...

Volledige omschrijving

Kenmerken
Soort gebouw Bouwjaar Aantal kamers Oppverlakte Beschikbaarhied
Appartement Bestaande bouw 3 kamers 71 m2 per direct

Meer Kenmerken

Royaal driekamerappartement van 71 m2 in de Rivierenbuurt om de hoek van de Amsteldijk.

Indeling:

Entree met een ruime hal, separaat toilet, badkamer met bad/douche combinatie, mengkraan en wasbak, toegang tot de master bedroom (ca. 11 m2), tweede kamer (ca. 9 m2), inpandige berging en ruime woonkamer (ca. 26 m2). De woonkamer is voorzien van een moderne open keuken met van ATAG inbouwapparatuur en tweede berging. Vanuit zowel de woonkamer als slaapkamer is toegang tot het balkon.

Het appartementencomplex (Rivierenbuurt - Amsterdam) is perfect ontsloten door de nabijheid van de ringweg A10, met directe aansluitingen op de A1, A2, A4 en A9. Tram en bus stoppen om de hoek aan de Amsteldijk en de NS-stations Amstel en RAI liggen op loopafstand. Met de tram, de metro of de fiets naar het stadscentrum is een kwestie van 10 minuten. De nabijheid van de Amstel zorgt voor een karakteristiek Amsterdamse beleving van de buurt. Bovendien levert deze waterweg een ideale uitvalsroute op om er langs wandelend of fietsend de hectiek van de stad te verruilen voor de rust van het Amstelpolderland. Op het achterterrein zijn 41 parkeerplaatsen te huur, waarvan 14 overdekt.

Soort gebouw Appartement
Bouwjaar Bestaande bouw
Aantal kamers 3 kamers
Oppverlakte 71 m2
Beschikbaarhied per direct

Details van de woning

Badkamer ligbad, douche, wastafel
Aantal toiletten 1
Aantal Slaapkamers 2
Buitenruimte balkon
Bergruimte bergkast

Kostenoverzicht* (Wat zijn de extra kosten van een huurwoning? Meer informatie)

Maandlasten
Huur 1.378,00
Servicekosten 57,00
Eenmalige kosten
Inkomenseis (bruto per maand )
Inkomenseis bij 1 huurder 5.104,00
Inkomenseis bij 2 huurders 5.104,00

* Alle genoemde kosten zijn inclusief BTW

Huurwoningen in de buurt van Amsterdam