Kaart

Huurwoningen in Amersfoort

Actys Wonen heeft op dit moment geen huurwoningen beschikbaar in Amersfoort .



Huren in Amersfoort
In de provincie Utrecht is de stad Amersfoort gelegen, met meer dan 150.000 inwoners. In de stad zijn diverse bezienswaardigheden te bezoeken, waaronder de vele musea, kerken en het welbekende paleis Soestdijk. De historie van deze stad is terug te zien aan de 350 monumenten die zich met name bevinden in de oude, karakteristieke binnenstad. Door de stad lopen grachten en singels waar u met een bootje de stad van een ander oogpunt kunt bekijken. 

Wonen in Amersfoort
De stad heeft dertien wijken die ieders anders zijn opgezet en ieder haar kenmerkende eigenschappen heeft. Zo zijn er wijken die zijn ingericht voor gezinnen, wijken met veel groen en natuurlijk de binnenstad met de vele winkels. Jaarlijks worden er diverse evenementen georganiseerd in de stad, waaronder Jazzfestival en Festifoort. Tevens is er iedere week de vismarkt, warenmarkt, bloemenmarkt en de boerenmarkt. Ook in de omgeving van Amersfoort kunt u bij Actys Wonen een woning huur. Wellicht zijn de volgende plaatsen iets voor u: Utrecht, Hilversum of gelegen in de provincie naast Utrecht Barneveld. 

Woningaanbod in Amersfoort
De type woningen die in Amersfoort zijn zeer divers. Van oude pandjes in de binnenstad tot aan de moderne huizen Het woningaanbod in Amersfoort is divers. U vindt er appartementen en diverse typen woonhuizen. . Actys wonen heeft een ruim aanbod huurwoningen. Voer uw wensen in de filter en kijk welke woningen te huur zijn in Amersfoort (en omgeving). Kijk voor al het aanbod bij ‘ik wil huren’ of neem voor meer informatie contact op met het verhuurkantoor: midden@actyswonen.nl Voor telefonisch contact kunt u bellen naar  088-0882100.