Kaart

Huurwoningen in Almelo

Actys Wonen heeft op dit moment geen huurwoningen beschikbaar in Almelo .
Huren in Almelo
Almelo is een stad in de gemeente Overijssel en tevens is het een gemeente die ontstaan is door samenstelling van twee gemeenten. De stad is ontstaan in de Middeleeuwen en bevat een aantal rijks- en oorlogsmonumenten. Indien u een kijkje wilt nemen in de geschiedenis van Almelo, kunt u naar het Stadsmuseum. Dit museum bevindt zich in het centrum van Almelo. Jaarlijks worden er diverse evenementen georganiseerd. Veel van dezen vinden plaats op het Rembrandtveld. Door een groot scala aan mogelijkheden, maakt het wonen in Almelo zo leuk. 

Wonen in Almelo
De stad bestaat uit twaalf wijken . Alle wijken zijn voorzien van groenvoorzieningen en er zijn diverse types. In de wijken van Almelo staan diverse woningen. De stad is goed bereikbaar per trein, auto en is er ook een fietssnelweg aangelegd die loopt tot aan de Duitse grens. Zo zijn omliggende gemeenten ook goed bereikbaar. In de omgeving van Almelo staan diverse woningen te huur. Zo kunt u wonen in Enschede, Hengelo en Hellendoorn. Voor meer informatie hierover kijk dan op de pagina's van deze steden.

Woningaanbod in Almelo
Voor het huren van een huis of appartement in Almelo of omgeving, bent u bij Actys Wonen aan het juiste adres.  Mocht u meer informatie over het woningaanbod willen, neem dan contact op met ons verhuurkantoor Enschede: enschede@actyswonen.nl of bel naar 088-0882100.